Svetovalnica "Izštekaj se"

Brezplačno svetovanje

V okviru svetovalnice nudimo pomoč tistim, ki imajo težave na področju zasvojenosti z uporabo digitalnih tehnologij (video in računalniškimi igrami, socialnimi omrežji, igrami na srečo, spletno pornografijo, internetom na splošno…) in njihovim ključnim bližnjim.

 

Na nas se lahko obrnejo tudi tisti, ki se zavedajo, da na spletu preživijo veliko časa in jih je strah, da bi se iz tega razvila zasvojenost.

Pomagamo tudi pri vključevanju uporabnikov v resnično življenje (navezovanje stikov, spodbujanje zdravega življenjskega sloga).

Prav tako pa smo na voljo tudi drugim, ki se jim porajajo vprašanja v zvezi z zasvojenostjo z digitalnimi tehnologijami.

 

Na voljo smo vsak delovni dan, med 9. in 15. uro v sprejemni pisarni. Prav tako smo na voljo na telefonski številki 031 850 500 in na brezplačni številki 080 2016. Dosegljivi smo tudi na info@steker.si.

Svetovanja v Mariboru potekajo v ponedeljek, torek in petek med 9. in 15. uro, v sredo in četrtek med 13. in 19. uro, po predhodnem naročanju.

Svetovanja v Murski Soboti pa potekajo ob četrtkih med 14. in 20. uro, po predhodnem naročanju.

Vabljeni, da nas pokličete na telefonsko številko: 031 850 500, brezplačno številko 080 2016 ali nam pišete na info@steker.si.