Celotna ponudba

 

 

 

Uporaba sodobnih tehnologij narašča, še posebej med mladostniki. Posledično tako prihaja do sprememb v njihovih navadah,  načinu življenja, preživljanju prostega časa, še posebej pa se zaradi prekomerne in škodljive rabe digitalnih tehnologij lahko pojavljajo številne težave na področju njihovega zdravja in z zdravjem povezanih vedenj, kot so npr. bolečine v mišicah, spremenjene prehranjevalne navade in spanje, znižanje samopodobe, težave z ohranjanjem pozornosti, socialna anksioznost, depresija… Pojavljajo se številne težave, ki vplivajo na posameznikovo življenje, tudi na šolski uspeh. Nenazadnje se lahko razvije tudi zasvojenost.

 

Ponujamo naslednje storitve:

KURATIVA:

 

PREVENTIVA:

 

V primeru, da zaradi ukrepov izvedba v živo ne bo mogoča, bo na voljo tudi izvedba s pomočjo videokonferenčnih sistemov.

 

Več o našem delovanju

Center Šteker je nastal pod okriljem Društva IndiJanez, ki pripravlja različne aktivnosti za mlade že od leta 1996, v zadnjih letih pa se v okviru društva osredotočamo predvsem na izvajanje različnih preventivnih in kurativnih dejavnosti, katerih cilj je nudenje podpore mladim pri soočanju z različnimi življenjskimi izzivi.

Center Šteker- podpora in pomoč pri prekomerni rabi digitalnih tehnologij je prvi brezplačen specializiran program v severovzhodnem delu Slovenije, ki nudi celostno obravnavo na področju ne kemičnih zasvojenosti ter prekomerne in škodljive rabe digitalnih tehnologij. Osredotočamo se na več različnih pod področij kot so na prekomerna in škodljiva raba spleta na splošno, socialnih omrežij, mobilnega telefona, tablic, televizije, video iger, iger na srečo ter spletne pornografije. Več o Centru Šteker si lahko preberete na: www.steker.si

 

KONTAKTNI PODATKI:

Za več informacij o individualni obravnavi lahko pišete na elektronski naslov info@steker.si ali nas pokličete na telefonsko številko 031 850 500 vsak delovnik med 9. in 15. uro. Prav tako smo vam na voljo za vsa ostala dodatna vprašanja. Na razpolago je tudi spletni obrazec Povpraševanje.